ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Jinder Mahal : "Θα μπορούσα να σπάσω το ρεκόρ του CM Punk"

Την ίδια στιγμή που ο CM Punk ξεκινάει προπονήσεις για να αγωνιστεί ξανά σε αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών, ο Jinder Mahal σε συνέντευξή του λέει πως πιστεύει ότι μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Punk για τη μεγαλύτερη σύγχρονη σταδιοδρομία με τον WWE τίτλο.

Ο πρωταθλητής δήλωσε τα ακόλουθα :

"Σίγουρα πιστεύω πως θα μπορούσα να σπάσω το ρεκόρ του CM Punk. Γιατί όχι; Δεν έχω καν φτάσει την ακμή μου ακόμα. Έχω τον τίτλο εδώ και 140 ημέρες και έχω ακόμα αρκετό μέλλον ως πρωταθλητής όπως και αρκετές ακόμα κατακτήσεις".

Για την ιστορία ο CM Punk είχε κρατήσει τον τίτλο για 434 ημέρες και ο Mahal είναι πρωταθλητής εδώ και 146 ημέρες, που σημαίνει πως ο "Maharaja" πρέπει να μείνει με τον τίτλο στα χέρια του για 288 ημέρες ακόμα μέχρι να ισοφαρίσει τον Punk.

Επίσης μίλησε για το ποιον θέλει να αντιμετωπίσει στην WrestleMania 34 :

"Θέλω να παλέψω με τον Brock Lesnar, θα ήταν τέλειο. Ή με κάποιον σαν τον John Cena. Ο Cena είναι μεγάλος σταρ και έχει πολύ μεγάλο κοινό στην Ινδία οπότε θα ήταν αγώνας μεγάλου βεληνεκούς. Αν κερδίσω τον John Cena θα γράψω ιστορία και αυτό είναι που αποσκοπώ".

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες φημολογείται ότι ο Brock Lesnar θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Jinder Mahal, όχι στην WrestleMania 34 αλλά στο φετινό Survivor Series. Οι ιθύνοντες του WWE σκέφτονται να διοργανώσουν έναν αγώνα με τους δύο κύριους πρωταθλητές από RAW και SmackDown Live αντίστοιχα για να δώσουν την αύρα brand εναντίον brand στο PPV. Για μελλοντικός αντίπαλος του Universal πρωταθλητή φημολογείται και ο Finn Balor.

Item Reviewed: Jinder Mahal : "Θα μπορούσα να σπάσω το ρεκόρ του CM Punk" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top