ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Πότε θα επιστρέψει ο John Cena;

Μετά την ήττα από τον Roman Reigns στο No Mercy pay per view, φημολογήθηκε πως ο John Cena θα μείνει λίγο χρόνο μακριά από το ring για να επιστρέψει στο τελευταίο από τα τέσσερα μεγάλα PPV του WWE, το Survivor Series. Ωστόσο, πιθανότατα τα σχέδια να διαφοροποιήθηκαν.

Ο John Cena δε διαφημίζεται για το επερχόμενο μεικτό, αφού περιλαμβάνει και τα δύο brand, event και το όνομά του έχει αντικατασταθεί με αυτό του Brock Lesnar. Πλέον το πιο πρόσφατο σόου που όπως όλα δείχνουν θα παραβρεθεί ο John Cena είναι ένα live event του RAW στις 26 Δεκεμβρίου.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως διαφημίζεται και για εμφάνιση στο live event του SmackDown Live στις 30 Δεκεμβρίου. Επομένως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σίγουρα σε ποιο ρόστερ θα ενταχθεί ο Cena όταν επιστρέψει στην δράση. Θα πάρει μέρος στα γυρίσματα μίας ταινίας και το WWE αφήνει αρκετά ενδεχόμενα ανοιχτά όσον αφορά το brand του και τον επόμενο αντίπαλό του.

Το TMZ ρώτησε τον John Cena πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από το WWE και ο πρώην πρωταθλητής απάντησε : "Ποτέ. Είναι οικογένεια".

Item Reviewed: Πότε θα επιστρέψει ο John Cena; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top