ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Η παρασκηνιακή αντίδραση για τη νίκη του Kane ενάντια στον Balor

Την περασμένη Κυριακή στο TLC ο Finn Balor κέρδισε τον AJ Styles και ο Kane πήρε μέρος στο main event συμμαχώντας με την ομάδα του Miz για να αντιμετωπίσει την "Shield" και τον Kurt Angle. Την επόμενη βραδιά, στο επεισόδιο του Monday Night RAW, ο Kane βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πρώτο Universal πρωταθλητή της ιστορίας.

Στον μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ο "Big Red Machine" είχε το πάνω χέρι και χρησιμοποιώντας τρεις φορές το "Chokeslam" πήρε και τη νίκη. Πολλά ήταν τα παράπονα των φαν και όχι μόνο για αυτό το αποτέλεσμα. Το WWE ήθελε να δείξει πως ο Kane είναι "θηρίο" κι έτσι, μέχρι να επιστρέψει ο Braun Strowman, έπρεπε να βρεθεί κάποιος να παίξει τον ρόλο του θύματος.

Σύμφωνα με Αμερικάνικα δημοσιεύματα αρκετοί από τους ιθύνοντες της εταιρίας που υποστηρίζουν τον Vince McMahon και τις αποφάσεις του δεν συμφώνησαν με την απόφαση ο Balor να παίξει το θύμα. Ακούστηκαν εκφράσεις του τύπου "Δεν υπάρχει εξήγηση, ο Vince τα έκανε θάλασσα".

Φημολογείται εδώ και λίγο καιρό πως ο Balor θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με τον Brock Lesnar για τον Universal τίτλο και σίγουρα αυτή η ήττα στο RAW χαλάει σε μεγάλο βαθμό το momentum του.

Item Reviewed: Η παρασκηνιακή αντίδραση για τη νίκη του Kane ενάντια στον Balor Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top