ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Παρελθόν ο Neville από το WWE;

Όπως είναι γνωστό στο περασμένο επεισόδιο του RAW ο Enzo Amore αγωνίστηκε με τον Kalisto για τον Cruiserweight τίτλο στο main event του σόου. Ο μασκοφόρος κέρδισε κι έγινε ο νέος πρωταθλητής της Cruiserweight κατηγορίας. Σύμφωνα με Αμερικάνικα δημοσιεύματα δεν ήταν αυτό το προγραμματισμένο ματς για το σόου της Δευτέρας.

Υποτίθεται πως ο Enzo Amore θα βρισκόταν αντιμέτωπος με τον Neville, χωρίς τον τίτλο του πρώτου να βρίσκεται υπό διεκδίκηση. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα γιατί άλλαξαν τα πλάνα, αλλά φαίνεται πως ο Neville έφυγε από το κτίριο πριν καλά καλά ξεκινήσει το RAW και μάλιστα υπέβαλε και την παραίτησή του. Ύποπτο είναι και το γεγονός πως δεν πήρε μέρος στο πρόσφατο επεισόδιο του 205 Live.

Δεν έχει ειπωθεί κάτι από πλευράς WWE και ο Neville συμπεριλαμβάνεται ακόμα στο ρόστερ της εταιρίας σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της. Ωστόσο φημολογείται πως ο Neville δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την πορεία του Cruiserweight division και είχε ζητήσει να μεταφερθεί στο κύριο ρόστερ. Πιθανώς η μη ικανοποίηση αυτής του της επιθυμίας να τον οδήγησε να φύγει από το σόου.

Item Reviewed: Παρελθόν ο Neville από το WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top