ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Νεότερα για την Nia Jax

Την ίδια στιγμή που φαίνεται η σχέση του Neville με το WWE να έχει ολοκληρωθεί η σχέση της εταιρίας με την Nia Jax δεν περνάει την ίδια κρίση. Η Nia ήταν δυσαρεστημένη με το χειρισμό της από την συγγραφική ομάδα και αποφάσισε να ζητήσει χρόνο μακριά από τα ring.

Σύμφωνα με Αμερικάνικα δημοσιεύματα η αιτία που ώθησε την Nia Jax να ζητήσει το διάλειμμα ήταν πως της ανακοινώθηκε ότι θα έχανε καθαρά από την Sasha Banks στο kickoff του TLC. Η εταιρία, με την Jax απούσα, έπρεπε να βρει κάποια αντικαταστάτρια, η οποία όπως είδαμε ήταν η Alicia Fox. Φημολογείται πως στην απόφασή της την βοήθησε και ο ξάδερφος της και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει από τον κόσμο του wrestling, ο Rock.

Αρκετά μέλη του WWE, όπως ο Kurt Angle και η Alexa Bliss, έχουν δηλώσει με αισιοδοξία πως η παλαιστής θα τα βρει με την εταιρία και θα γυρίσει σύντομα στην δράση. Μετά από την νέα ανάρτηση της Nia Jax στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει και αρκετά πιθανό είναι να την δούμε στον δρόμο προς το Survivor Series. Στο tweet της ξεκαθάρισε στις γυναίκες του SmackDown Live πως δεν έχει ξεχάσει την επίθεσή τους στην κόκκινη ομάδα.

Ακολουθεί η δημοσίευσή της :


Item Reviewed: Νεότερα για την Nia Jax Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top