ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Η εξήγηση του Owens και η επιστροφή του Triple H

Όπως αναφέραμε σε χθεσινή ανάρτηση ο Kevin Owens έφυγε από τα live events που το SmackDown Live είχε διοργανώσει στην Αργεντινή και τη Χιλή. Υπήρξαν φήμες πως η εταιρία έστειλε τον Owens πίσω στην Αμερική έτσι ώστε να τον προστατέψουν από τον ιό, μάλλον όμως αυτές οι φήμες δεν στέκουν.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρία του Vince McMahon είπε πως ο "KO" δεν θα βρίσκεται στα live events λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο πρώην Universal πρωταθλητής, ο οποίος ξεκαθάρισε το τοπίο μέσω ενός tweet. Ο Owens έγραψε τα εξής : 

"Δεν είμαι άρρωστος. Δεν είμαι τραυματίας. Η οικογένειά μου με χρειαζόταν στο σπίτι. Θέλω να ευχαριστήσω το WWE και τους φαν από Αργεντινή και Χιλή για την υποστήριξη και την κατανόησή τους".

Μαζί με τον Owens άφησε πίσω του τα live event και ο AJ Styles, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Finn Balor στο σημερινό TLC. Το κενό των δύο μεγάλων ονομάτων όμως έπρεπε να αναπληρώσει το WWE, έτσι ο Triple H  ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί ο ίδιος την Χιλή για να παλέψει. Ήταν η πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση μετά την WrestleMania 33.

Item Reviewed: Η εξήγηση του Owens και η επιστροφή του Triple H Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top