ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

ΟΔΗΓΟΣ TLC 2017

Το Tables Ladders and Chairs PPV είναι μία ημέρα μακριά και είναι το τελευταίο pay per view πριν το Survivor Series. Το σόου θα πραγματοποιηθεί στο Target Center της Minneapolis, Minnesota. Για το σόου διαφημιζόταν η μεγάλη επανένωση της "Sheild" στο ring ως κύριος αγώνας της βραδιάς, αλλά έχουν σημειωθεί δραστικές αλλαγές και η εικόνα του PPV έχει σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιηθεί.

Οι Roman Reigns και Bray Wyatt που ήταν προγραμματισμένοι να παλέψουν στο TLC δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν λόγω προβλήματος υγείας. Έτσι το WWE έπρεπε να βρει αντικαταστάτες, έναν για να συμμαχήσει με τους Seth Rollins & Dean Ambrose και έναν για να αντιμετωπίσει τον Finn Balor. Ο General Manager του RAW, Kurt Angle, θα κάνει την επιστροφή του στον τετραγωνισμένο κύκλο και θα παλέψει στο πλευρό της "Ασπίδας", ενώ τον "δαίμονα" θα αντιμετωπίσει ο AJ Styles.

Το σόου είναι αποκλειστικό για το Monday Night RAW, αλλά η απουσία του Bray Wyatt ανάγκασε την εταιρία να προσθέσει στην κάρτα έναν παλαιστή από τον SmackDown Live. Οι αναμετρήσεις παραμένουν ίδιες στον αριθμό. Θα είναι επτά, συμπεριλαμβανομένου του kickoff. Επίσης ο Cruiserweight και ο γυναικείος τίτλος θα είναι οι μόνοι που θα βρεθούν υπό διεκδίκηση. Τέλος, η Asuka θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο κύριο ρόστερ.

Ακολουθεί η κάρτα αγώνων :

Sasha Banks εναντίον Alicia Fox (Kickoff)
Cedric Alexander & Rich Swann εναντίον Brian Kendrick & Jack Gallagher
Kalisto (c) εναντίον Enzo Amore για τον Cruiserweight τίτλο
Asuka εναντίον Emma
Alexa Bliss (c) εναντίον Mickie James για τον γυναικείο τίτλο
Finn Balor εναντίον AJ Styles
Kurt Angle, Seth Rollins & Dean Ambrose εναντίον Miz, Kane, Braun Strowman, Sheamus & Cesaro - 3 on 5 Handicap TLC

Item Reviewed: ΟΔΗΓΟΣ TLC 2017 Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top