ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Καταστράφηκε το TLC;

Τρέχει και δεν φτάνει το WWE της τελευταίες ώρες με τον ιό που προσέβαλε κάποιους από τους παλαιστές του. Οι Roman Reigns και Bray Wyatt χτυπήθηκαν από τον ιό της παρωτίτιδας και η εταιρία άρχισε αμέσως να αφαιρεί ονόματα από live events για προληπτικούς λόγους, να περνάει από ιατρικά τεστ όλο το ρόστερ και να ψάχνει αντικαταστάτες των Reigns και Wyatt για το επερχόμενο TLC. Κατέστρεψε το ατυχές αυτό γεγονός το επερχόμενο pay per view;

Οι αγώνες που επηρεάστηκαν είναι το main event TLC handicap ματς και η αναμέτρηση του Finn Balor με τον Bray Wyatt που αποτελούν και οι δύο κύριοι αγώνες του σόου, άρα καταλαβαίνουμε αμέσως πως το πλήγμα είναι μεγάλο. Οι υπόλοιποι αγώνες σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα θα διεξαχθούν κανονικά.

Roman Reigns - Kurt Angle

Το main event του σόου ήταν βασισμένο  στην επανένωση της "Ασπίδας" στο ring μετά από χρόνια απουσίας. Βέβαια αυτό το σενάριο πλέον εξαφανίζεται μιας και ο Roman Reigns δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και δεν μπορούμε να έχουμε " Shield" χωρίς κάποιο από τα τρία μέλη. Άλλωστε έχουμε δει συμμαχίες δύο ατόμων και στο παρελθόν, κυρίως με Roman Reigns και Dean Ambrose, αλλά και Rollins με Ambrose από τότε που οι δυο τους αποφάσισαν να κυνηγήσουν τους ομαδικούς τίτλους.

Αντικαταστάτης του Reigns επιλέχθηκε να είναι ο Kurt Angle, ο οποίος θα επιστρέψει για πρώτη φορά στην δράση από τότε που επέστρεψε στα σόου του WWE. Από την μία υπάρχει λογική στην εισαγωγή του Angle στο ματς αφού ήταν μπλεγμένος στο storyline και εξ' αρχής δεν ήθελε τον αγώνα να είναι handicap και πόσο μάλλον τρεις εναντίον πέντε. Φαίνεται πως το WWE αποφάσισε να βάλει τον Angle σε αυτή τη θέση για να μην χαθεί το ενδιαφέρον για το σόου και ειδικότερα για το κύριο ματς. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος με την "Shield" και χωρίς τον Reigns τον ενδιαφέρον θα έπεφτε κατακόρυφα.

Από την άλλη, χάθηκε η ευκαιρία να χτίσει την δική του ιστορία για επιστροφή στο ring του WWE ο Angle. Θα μπορούσε να ξεκινήσει μία κόντρα με κάποιον παλαιστή του RAW όντας general manager και αργότερα να τον προκαλέσει σε αγώνα στην WrestleMania 34. Θα μπορούσε επίσης να εκπλήξει τους πάντες κάνοντας μία αναπάντεχη είσοδο κατά την διάρκεια του Royal Rumble ματς.

Πάραυτα η εισαγωγή του στον TLC αγώνα μπορεί να δώσει μία ωραία συνέχεια στα storyline της "Shield" αλλά και του ίδιου του Angle, εφόσον η εταιρία σκοπεύει να τον βάλει σύντομα σε κάποια αντιπαλότητα. Ίσως εάν η ομάδα του χάσει να κατηγορηθεί αυτός για την ήττα γεγονός που θα οδηγήσει σε αγώνα των δύο πλευρών στο Survivor Series και στην συνέχεια στο ένας εναντίον ενός ματς του Angle με κάποια από τα τρία μέλη της δυνατής φατρίας. Πιθανό βέβαια και το WWE απλά να συνοδεύσει το main event με μία απλή νίκη των faces και αντιπαλότητα του GM με κάποιον εκ των Miz ή Braun Strowman. Σαφώς, θα μπορούσε ο αγώνας να μην οδηγήσει σε κάτι από τα παραπάνω και απλά ο Angle να ήταν η πιο λογική αντικατάσταση για τους σεναριογράφους του WWE.


Bray Wyatt - AJ Styles

Ο Bray Wyatt έχει εξελίξει την αντιπαλότητά του με τον Finn Balor τους τελευταίους μήνες. Μπορεί ο Balor να κέρδισε στο No Mercy, αλλά τα παιχνίδια μυαλού δεν σταμάτησαν εκεί. Αυτή θα ήταν η τρίτη συνάντησή τους στο ring σε pay per view, με τον Wyatt να έχει πλέον αποκαλύψει την αδερφή Abigail ως δεύτερό του εαυτό.

Αντικαταστάτης του Bray Wyatt επιλέχθηκε να είναι ο AJ Styles, από το SmackDown Live. Ο AJ είχε στομαχικές διαταραχές μέσα στην εβδομάδα και για αυτό απομακρύνθηκε από τα live event του "μπλε" σόου. Πλέον είναι και επίσημα ο αντίπαλος του "δαίμονα" στο TLC. Κατά τη γνώμη μου φαίνεται λίγο απόφαση απελπισίας η ένταξη του Styles στον αγώνα, πολύ απλά επειδή χρειάζονταν ένα μεγάλο όνομα να σταθεί με τον Balor και επέλεξαν κάποιον από το άλλο brand. Ο αγώνας έτσι κι αλλιώς πλέον δεν βασίζεται σε κάποια ιστορία, οπότε θα μπορούσαν να επιλέξουν και οποιονδήποτε παλαιστή από το "κόκκινο" σόου.

Βέβαια ίσως από αυτή την αναπάντεχη αναμέτρηση να προκύψει ενδιαφέρον σενάριο εφόσον η εταιρία αποφασίσει να το πάει ένα βήμα παραπέρα και δεν σταθεί απλά σε έναν αγώνα που είναι μια απόφαση τελευταίας στιγμής για να καλυφθεί το κενό. Υπάρχουν φήμες πως θα δούμε την παρέμβαση από το "Club", τους Karl Anderson και Luke Gallows, οι οποίοι είτε θα βοηθήσουν τον AJ ή θα τον προδώσουν παίρνοντας το πλευρό του Finn και δημιουργώντας το "Balor Club" στο RAW. Το WWE τόνισε πως ο AJ δεν θα αλλάξει brand και πως αυτή η εμφάνιση είναι της στιγμής, άρα ίσως να μην ισχύσουν οι προαναφερόμενες φήμες. Το σίγουρο είναι πως δύο τρομεροί παλαιστές θα βρεθούν μαζί στο ring και πρέπει να αναμένουμε όμορφο ματς.


Συμπέρασμα

Καταστράφηκε τελικά το TLC; Πιστεύω πως σε ένα μεγάλο βαθμό καταστράφηκε από άποψη ιστοριών, αλλά και πάλι έχει δυνατότητες να εντυπωσιάσει και να είναι ένα καλό wrestling σόου. Αυτό που χρειάζεται το σόου είναι περισσότερα stipulation, γιατί υποτίθεται πως το TLC είναι ένα gimmick PPV και το μόνο ματς που διαφέρει είναι το main event. Μετά και από τις απουσίες το promotion πρέπει να δώσει νέο ενδιαφέρον στην κάρτα. Για παράδειγμα θα μπορούσαμε να δούμε το Kalisto εναντίον Enzo Amore να γίνεται ένα ματς με τραπέζια.

Ποια είναι η δική σας άποψη;

Item Reviewed: Καταστράφηκε το TLC; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top