ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Θα αγωνιστεί ξανά στο UFC ο Brock Lesnar;

Ο Brock Lesnar είναι ο Universal πρωταθλητής στο WWE και βρίσκεται σε part-time συμβόλαιο με την εταιρία. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του προέδρου του UFC, Dana White, έχει γίνει θέμα συζήτησης το συμβόλαιο του Lesnar με το WWE και η πιθανή επιστροφή του στο οκτάγωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το συμβόλαιο του Lesnar λήγει την περίοδο της WrestleMania 34, είτε την Κυριακή μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου σόου είτε μετά την ολοκλήρωση του ακόλουθου Monday Night RAW. Επίσης ακούγεται πως εξαιτίας του ειδικού συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Lesnar, εφόσον δεν ανανεώσει με την εταιρία του Vince McMahon, δε θα είναι διαθέσιμος να υπογράψει με κάποια άλλη εταιρία μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Το WWE θα μπορούσε να επιτρέψει στον Lesnar να αγωνιστεί στο UFC ενώ βρίσκεται με την εταιρία, κάτι που έγινε τον Ιούλιο του 2016 αλλά δύσκολα θα επαναληφθεί εξαιτίας του φιάσκου που είχε προκύψει με την χρήση ουσιών από τον πρωταθλητή. Παράλληλα ακούγεται πως ενώ o Dana White έχει καλές επαγγελματικές σχέσεις με τον Triple H, η σχέση του με τον Vince είναι αρκετά περίπλοκη.

Ο Dana White δήλωσε τα εξής : "Δε νομίζω πως θα τον αφήσουν να παλέψει ξανά στο UFC, όσο έχουν συμβόλαιο. Είδατε τι έγινε την προηγούμενη φορά και αυτή η εικόνα δεν ήταν ευνοϊκή για κανέναν".

Φήμες ήθελαν τον Brock Lesnar να επέστρεφε για να αγωνιστεί με τον Jon Jones, κάτι που μετά από άλλη μία αποκάλυψη πως ο Jones χρησιμοποίησε απαγορευμένες ουσίες για τον αγώνα του με τον Daniel Cormier μέσα στο καλοκαίρι, μάλλον γίνεται απίθανο σενάριο.

Item Reviewed: Θα αγωνιστεί ξανά στο UFC ο Brock Lesnar; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top