ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλα ονόματα έχει στο νου του ο Vince McMahon για το Survivor Series

Είδαμε αυτήν την εβδομάδα πως το WWE θα φέρει τα δύο κύρια brand του αντιμέτωπα στο Survivor Series. Θα δούμε τα καθιερωμένα Survivor Series ματς με τις ομάδες των ανδρών και των γυναικών, αλλά και αγώνες πρωταθλητής εναντίον πρωταθλητή. Για παράδειγμα ο Jinder Mahal θα παλέψει με τον Brock Lesnar και η Natalya με την Alexa Bliss.

Ο Vince McMahon σκέφτεται να γεμίσει με ακόμα περισσότερα ονόματα το Survivor Series προσθέτοντας ειδικούς διαιτητές σε κάποιες από τις αναμετρήσεις. Ο αγώνας που κυρίως ιντριγκάρει το αφεντικό για να γίνει special guest referee είναι αυτός μεταξύ WWE και Universal πρωταθλητές.

Τα ονόματα που σκέφτεται το αφεντικό της εταιρίας φημολογείται πως είναι ο "Stone Cold" Steve Austin, o Rock, ακόμα και ο John Cena έτσι ώστε να προκύψει σενάριο για αντιπαλότητα Cena και Mahal για τον WWE τίτλο. Οι Austin και Rock δεν έχουν εκφράσει ακόμα κάποιον ενδιαφέρον δημόσια και ακούγεται πως δύσκολα ο Rock θα καταφέρει να παραβρεθεί στο σόου λόγω του πολυάσχολου προγράμματός του.

Item Reviewed: Μεγάλα ονόματα έχει στο νου του ο Vince McMahon για το Survivor Series Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top