ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Backstage νέα για την απόφαση του WWE να δώσει τον τίτλο στον StylesΣχεδόν όλες οι αποφάσεις του WWE έχουν αλλάξει για το Survivor Series με τον AJ Styles τελικά να είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Lesnar. Ποια ήταν όμως τα αρχικά σχέδια;Τα πρώτα σχέδια του WWE θα έφερναν αντιμέτωπους τους Jinder Mahal και τον AJ Styles στο Clash of Champions στις 17 Δεκεμβρίου. Επίσης στο πρώτο ματς που είχε ανακοινωθεί μεταξύ του Styles και του Rusev θα νικούσε ο Styles για να γίνει το πέμπτο μέλος του SmackDown στο Survivor Series.

Ακόμα δεν είναι γνωστός ο λόγος της αλλαγής αυτής, αλλά μάλλον η έλλειψη ενδιαφέροντος του κοινού σε αγώνα του Jinder με τον Lesnar να ώθησε σε αλλαγές. Το title reign του Mahal έγινε για να βοηθηθεί η επέκταση του WWE στην Ινδία και όλοι περίμεναν πως εάν γινόταν κάποια αλλαγή θα ήταν μετά τα live events στην Ινδία στις 8 και 9 Δεκεμβρίου.

Ο Cena θα ήταν σπέσιαλ διαιτητής για το Lesnar vs Mahal και θα κόστιζε το ματς στον Maharaja για να γινόταν ματς τίτλου μεταξύ τους και αργότερα να τον κέρδιζε ο Cena και να γινόταν 17 φορές πρωταθλητής κάνοντας δικό του ρεκόρ.

Το WWE Championship ματς που έγινε στο SmackDown δεν είχε ως αρχικό τελείωμα να νικήσει ο Styles. Ο Vince άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και όλοι οι εργαζόμενοι μάθανε τα νέα την Δευτέρα, δηλαδή μία μέρα πριν. Το παράξενο σε όλη την ιστορία είναι πως μερικοί περιμένουν να πάρει τον τίτλο πίσω ο Mahal πριν το Survivor Series και τελικά να αντιμετωπίσει τον Beast, διότι ο Lesnar έχει όρο στο συμβόλαιο του να ενημερώνεται από νωρίς για τις αντιπαλότητες του και είχε ενημερωθεί πως θα αντιμετώπιζε τον Mahal.

Αυτό δεν θα γίνει τελικά αλλά ίσως ο Mahal κερδίσει τον τίτλο στα live event της Ινδίας και να γίνει rematch με τον Styles στο Clash of Champions. 

Item Reviewed: Backstage νέα για την απόφαση του WWE να δώσει τον τίτλο στον Styles Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top