ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Πίσω στην δράση ο Bray Wyatt

Ο Bray Wyatt μαζί με τον Roman Reigns  ήταν τα δύο μεγάλα ονόματα που προσβλήθηκαν από τον ιό της παρωτίτιδας, κατά το υπερατλαντικό τουρ του WWE. Οι δύο τους απουσίασαν από το TLC και την περασμένη Δευτέρα μάθαμε από τους γιατρούς της εταιρίας πως ο Reigns δεν μπορεί ακόμα να επιστρέψει στο ring.

Ο ''Big Dog''  αφαιρέθηκε από τα live event στo Ηνωμένο Βασίλειο, το ίδιο όμως δεν iσχύει και για τον Bray Wyatt. Ο γενειοφόρος παλαιστής εντάχθηκε ξανά στο δυναμικό του WWE και εμφανίστηκε στο live event στην Γλασκόβη, όπου αγωνίστηκε στον κύριο αγώνα της βραδιάς. Συμμάχησε με τους Sheamus και Cesaro για να αντιμετωπίσουν τους Seth Rollins, Dean Ambrose και Triple H.

Ο Triple H έχει αντικαταστήσει τον Roman Reigns στην περιοδεία του WWE, για αυτό τον είδαμε να παλεύει στο πλευρό της ''Ασπίδας'', η οποία επικράτησε και στην αναμέτρηση. Φήμες λένε πως ο Bray Wyatt έδωσε το παρών και στα παρασκήνια του περασμένου RAW αλλά δεν πραγματοποίησε τηλεοπτική εμφάνιση, την οποία αναμένεται να κάνει τις ερχόμενες εβδομάδες.Όσο αναφορά τον Roman Reigns, οι ιθύνοντες της εταιρίας ευελπιστούν η επιστροφή του να γίνει στο τελευταίο RAW πριν το Survivor Series, που θα διαδραματιστεί στις 13 Νοεμβρίου.

Ακολουθούν εικόνες από το live event :Item Reviewed: Πίσω στην δράση ο Bray Wyatt Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top