ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Ντεμπούτο για Harper & Rowan

Τις τελευταίες εβδομάδες το WWE προβάλει συνεχώς trailer, κατά την διάρκεια του SmackDown Live, για την νέα ομάδα των Luke Harper και Erick Rowan. Το όνομα της ομάδας τους θα είναι"Bludgeon Brothers", αλλά η εταιρία δεν κράτησε το ντεμπούτο τους για τα κύρια σόου της.

Harper και Rowan πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους σε μη τηλεοπτικό σόου που διοργάνωσε το SmackDown Live στην Ιρλανδία. Τα βλέμματα τράβηξαν οι νέες τους στολές, οι οποίες έχουν δεχτεί πολλές αρνητικές κριτικές από το WWE Universe. Εκτός από νέες στολές, το νέο gimmick τους συνοδεύεται και από νέο τραγούδι εισόδου. Τα δύο πρώην μέλη της οικογένειας Wyatt, επιτέθηκαν σε κάποιους τοπικούς παλαιστές και επίσης πάλεψαν στο πλευρό της "Ascension" ενάντια σε "Colons" και "Breezango".

Άποψη συντάκτη : 

Κάνοντας το ντεμπούτο των "Bludgeon Brothers" σε ένα live event μικρής σημασίας το WWE δείχνει πως δεν έχει μεγάλα σχέδια για τους δύο παλαιστές. Έχουν περάσει από αρκετές αλλαγές χαρακτήρα Harper και Rowan, αλλά το WWE δεν έχει αποδειχθεί ικανό να τους διαχειριστεί χωριστά από τον Bray Wyatt. Το πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν στο SmackDown Live ως "τέρατα" και μετά από μία κόντρα για τους ομαδικούς τίτλους με Usos ή Gable & Benjamin, άντε και μία κόντρα με την "New Day", να βρεθούν πάλι σε μία παρόμοια κατάσταση αφάνειας με αυτές που βρέθηκαν στο παρελθόν.

Μακάρι να βγω λάθος, γιατί πιστεύω πως όχι μόνο το μπλε σόου έχει ανάγκη από μία δυνατή heel ομάδα, αλλά οι Harper και Rowan έχουν προοπτική. Ειδικά ο Luke Harper είναι πολύ υποτιμημένος στο WWE, έχει τις ικανότητες να βγάλει καλές κόντρες και εντυπωσιακούς αγώνες. Ελπίζω οι νέα τους ομάδα να διαχειριστεί σωστά και όπως της αρμόζει και η αλήθεια είναι πως στο SmackDown Live υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το ντεμπούτο τους :
Item Reviewed: Ντεμπούτο για Harper & Rowan Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top