ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Ακυρώθηκαν τα σχέδια για Harper και Rowan;

Οι Luke Harper και Erick Rowan διαφημίζονται ως η νεοσχηματισμένη ομάδα "Bludgeon Brothers" τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έκαναν και ντεμπούτο με το νέο τους gimmick σε ένα live event του WWE στην Ευρώπη. Με βάση όμως μία νέα τους εμφάνιση υπάρχουν αρκετές πιθανότητες το νέο gimmick να τελείωσε πρόωρα.

Σε νέο live event της εταιρίας στο Λονδίνο οι Harper & Rowan πραγματοποίησαν ξανά εμφάνιση, αλλά δεν χρησιμοποίησαν καθόλου το "Bludgeon Brothers" gimmick. Είχαν την γνωστή μουσική του Harper, τα καθιερωμένα τους ρούχα και επίσης παρουσιάστηκαν με τα ονόματά τους και όχι με το όνομα της υποτιθέμενης νέας ομάδας.

Η αντίδραση του κοινού στους "Bludgeon Brothers" δεν ήταν η καλύτερη και έτσι πιθανολογείται πως το WWE αποφάσισε να ακυρώσει τα σχέδια. Αξίζει να αναφερθεί πως ακόμα και στο περασμένο επεισόδιο του SmackDown Live είδαμε ένα promo βίντεο για τους "Bludgeon Brothers".

Ακολουθεί στιγμιότυπο από την πρόσφατη τους εμφάνιση : Item Reviewed: Ακυρώθηκαν τα σχέδια για Harper και Rowan; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top