ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Πλησιάζει η επιστροφή της Paige

Η Paige απουσιάζει εδώ και πολύ καιρό από τα σόου του WWE. Είχε πρόβλημα με κάποιους ελέγχους της εταιρίας, αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό στο λαιμό. Ακούστηκαν φήμες, ειδικά μετά την παραίτηση του Alberto Del Rio, πως θα παραιτηθεί από το WWE, όμως κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε.

Η Βρετανίδα έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες προπονήσεις στο Performance Center, ώστε να βρεθεί ξανά σε αγωνιστική κατάσταση και σε θέση να επιστρέψει στα εβδομαδιαία σόου της εταιρίας, κάτι που φαίνεται πως θα συμβεί σύντομα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο TMZ ο Alberto Del Rio τόνισε πως δεν μπορεί να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά ξεκαθάρισε πως η Paige θα επιστρέψει πολύ σύντομα. Παρόλο που η πρώην Divas πρωταθλήτρια έγινε draft από το RAW, ακούγεται πως όταν επιστρέψει θα ενταχθεί στο δυναμικό του SmackDown Live.

Ο Alberto μίλησε ακόμα για το αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει και ο ίδιος κάποτε στα σόου του WWE. Χαρακτηριστικά είπε : "Έφυγα από το WWE και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στο να γυρίσω. Είμαι απόλυτα χαρούμενος αυτή τη στιγμή".

Item Reviewed: Πλησιάζει η επιστροφή της Paige Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top