ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Spoiler: Ακόμα μία μεγάλη επιστροφή έρχεται σύντομα!Σε μια έκπληξη - είδηση, ο πρώην Cruiserweight πρωταθλητής Neville ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο RAW, αφού υπήρξαν καρποφόρες συζητήσεις με το WWE και η επιστροφή μπορεί να γίνει σύντομα έως και μέσα στον Νοέμβριο.Αρχικά να αναφέρουμε πως ο Neville βρισκόταν με το ενάμιση πόδι εκτός WWE, καθώς είχε αγανακτήσει με την χρήση του από την εταιρεία. Υπενθυμίζουμε πως είχε χάσει τον τίτλο στον Enzo, και ήταν προγραμματισμένος να ξανά χάσει από τον Certified G στο RAW όπου και δεν εμφανίστηκε καν. Η μη παρουσία του Neville ανάγκασε το WWE να αλλάξει τα σχέδια του και πήρε τον τίτλο ο Kalisto αλλά τον έχασε πάλι από τον Enzo στο TLC.

Υπήρξε επίσης δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι το ματς του με τον Austin Aries δεν εντάχθηκε στο DVD της WrestleMania καθώς βρισκόταν στο pre show. Έτσι έχασε αρκετά χρήματα από δικαιώματα καθώς το DVD της WrestleMania είναι αυτό με τις καλύτερες πωλήσεις.

Ο Neville ωθούσε την κατάσταση στο να τον αφήσουν ελεύθερο, με ελπίδα να τα καταφέρει στα ανεξάρτητα προμόσιον. Παλαιστές όπως ο Cody Rhodes και Drew McIntyre επαναπροσδιόρισαν την περσόνα τους και έγιναν δημοφιλείς και αυτό είχε στο μυαλό και ο Neville.

Ακόμα δεν είναι σαφές πότε θα γίνει η επιστροφή του, αλλά ακόμα βρίσκεται σε συμβόλαιο και δεν έχει απολυθεί. Μια πηγή αναφέρει πως μπορεί να επιστρέψει και αυτή την εβδομάδα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάντως ο man that gravity forgot έχει αφαιρεθεί από το βίντεο ίντρο του 205 Live.

Item Reviewed: Spoiler: Ακόμα μία μεγάλη επιστροφή έρχεται σύντομα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top