ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Αγώνας για τον WWE τίτλο στο επόμενο SmackDown Live

Στο περασμένο επεισόδιο του SmackDown Live είδαμε τον Jinder Mahal να επιτίθεται στον AJ Styles μετά τον αγώνα του δεύτερου με τον Samir Singh. Η πισώπλατη επίθεση ολοκληρώθηκε μετά από δύο "Khallas". Η κόντρα Mahal και Styles έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά δεν θα παλέψουν για τον τίτλο σε pay per view εξαιτίας του αγώνα μεταξύ Brock Lesnar και Jinder Mahal στο Survivor Series.

Ωστόσο, μιας και το Survivor Series θα αποτελέσει RAW εναντίον SmackDown Live PPV, το WWE έχει θέσει ήδη τίτλους υπό διεκδίκηση στα εβδομαδιαία επεισόδια. Είδαμε τον Miz να υπερασπίζεται τον Intercontinental τίτλο του ενάντια στον Matt Hardy και την Alexa Bliss να υπερασπίζεται τον γυναικείο τίτλο ενάντια στην Mickie James. Το ίδιο θα συμβεί και με τον WWE τίτλο.

Αρχικά ο AJ Styles ήταν προγραμματισμένος να αντιμετωπίσει τον Rusev σε προκριματικό αγώνα για να αποφασιστεί το τελευταίο μέλος της ομάδας ανδρών του SmackDown Live, αλλά τα σχέδια άλλαξαν. Όπως ανακοίνωσε ο Shane McMahon, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o Jinder Mahal θα βάλει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση ενάντια στον AJ Styles στο πρώτο μπλε σόου του Νοεμβρίου.

Μετά την ανακοίνωση του commissioner ο Rusev ανάρτησε το παρακάτω :


Item Reviewed: Αγώνας για τον WWE τίτλο στο επόμενο SmackDown Live Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top