ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Ανεπίσημη τιμωρία σε Zayn και Owens από το WWE


Σε μία κίνηση που αναστάτωσε τους πάντες στο SmackDown προχώρησε το WWE καθώς ''τιμώρησε'' τους Zayn & Owens καθώς σύμφωνα με πηγές πήγανε κόντρα στο σενάριο και έκαναν του κεφαλιού τους στο περασμένο SmackDown.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σεναριακή ομάδα του SmackDown είχε αποφασίσει μετά το ματς του Zayn με τον Kofi Kingston να επιτεθεί ο Owens και να κάτσουν για λίγα λεπτά να φάνε ξύλο από τη New Day. Αντί αυτού, όπως είδαμε, ο Owens επιτέθηκε και μετά έφυγε γρήγορα με τον Zayn κάτι που οδήγησε σε ένα αμήχανο staredown με τα μέλη της New Day. Αυτό εξόργισε τους υπεύθυνους που τους απέρριψαν από το τωρινό tour και τους έστειλαν σπίτι.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως υπήρξε πλήρης ασυνεννοησία και οι Owens και Zayn είναι σοβαροί επαγγελματίες και δεν είναι ότι αρνήθηκαν να φάνε ξύλο από τη New Day. Το πρόβλημα δεν είναι λόγω συμπεριφοράς των δύο σούπερσταρ αλλά απλά ότι δεν έκαναν αυτό που τους ζητήθηκε, ακόμα και αν δεν φταίνε οι ίδιοι.

Πάντως έχει ανακοινωθεί Tag ματς μεταξύ των Zayn & Owens εναντίον των New Day στο επερχόμενο SmackDown. Ωστόσο στο Survivor Series δεν είναι γνωστό ακόμα ποια θα είναι η χρήση των Zayn και Owens καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για αυτούς, όπως και για τον Jinder Mahal. Οι New Day ωστόσο φημολογείται πως θα αντιμετωπίσουν τη Shield σε 3 on 3 tag ματς στο Survivor Series.

Item Reviewed: Ανεπίσημη τιμωρία σε Zayn και Owens από το WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top