ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΚ ! Τέλος το pro wrestling για την Paige !

Τι άλλο να ζητήσει η Paige! Ήταν τυχερή που έφθασε στο υψηλότερο επίπεδο στον χώρο του pro wrestling και άτυχη... που αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από αυτόν! Ένα χτύπημα σε live event της κόστισε... την καριέρα της!

Η κακή ζωή, οι περιπτώσεις που έπεσε θύμα των hackers, τα sextapes, ο χωρισμός με τον Alberto Del Rio και τώρα... το μοιραίο χτύπημα από την Sasha Banks.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στην 25χρονη performer του WWE ότι είναι υποχρεωμένη να εγκαταλείψει την λατρεία της, το pro wrestling, λόγω του λακτίσματος που δέχθηκε από την Banks στην πλάτη. Η προσγείωση της Paige στον καμβά δεν ήταν ομαλή και γρήγορα ο διαιτητής έκανε το γνωστό νέβμα με τα χέρια του «Χ», προκειμένου να ελεγχθεί η κατάστασή της.

Και τα μαντάτα ήταν κακά για εκείνη. Η κατάστασή της ήταν παρόμοια με εκείνη του Edge. Πλέον, μένει να δούμε εάν θα την τιμήσει στο μέλλον το WWE, βάζοντάς την σε άλλο πόστο.

Η Paige κατέκτησε την ζώνη Divas δύο φορές, αλλά δεν πρόλαβε να λάβει συμμετοχή στο ιστορικό γυναικείο Royal Rumble με την Absolution.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Επόμενο
Αυτό είναι το πιο πρόσφατο άρθρο.
Παλαιότερη Ανάρτηση
Item Reviewed: ΣΟΚ ! Τέλος το pro wrestling για την Paige ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top